4 Groot Houten-judoka’s naar Nederlandse Kampioenschappen 2014!

IMG_0066_(1024x683)[1]Supertrots op onze judoka’s, want vier van onze judoka’s gaan naar de Nederlandse Kampioenschappen (NK)!

Zaterdag 22 februari 2014 waren de districtskampioenschappen voor judoka’s vanaf 12 en onder de 15 jaar. Deze wedstrijd te Ede is een kwalificatiewedstrijd voor het NK. Via Top Judo Utrecht deden 6 judoka’s van Judovereniging Groot Houten mee: Johnathan Gefferie, Goos Stam, Ruben van Rossem, Aron van Kesteren, Lars van den Burg en Menno Peijnenborgh. Ze hebben stuk voor stuk goed judo laten zien en gestreden voor wat ze waard zijn.

Van deze judoka’s zijn er 4 in de prijzen gevallen. Hiermee hebben ze zich geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen!

Johnathan Gefferie en Goos Stam hebben een mooie bronzen medaille weten te bemachtigen, Aron van Kesteren een zilveren en Lars van den Burg behaalde een gouden medaille. Lars is hiermee districtskampioen van Midden Nederland!

Dit is de eerste keer in de geschiedenis van Judovereniging Groot Houten dat 4 judoka’s zich voor het NK plaatsen! Niet alleen hebben alle judoka’s keihard getraind om dit te bereiken, ook de samenwerking tussen Judovereniging Groot Houten en Top Judo Utrecht is heel belangrijk voor dit resultaat. Dank aan Ron van Lamoen, trainer van Groot Houten, en ook speciale dank aan Fred Sijnhorst en Marcel Houtzager van Top Judo Utrecht die de jongens niet alleen trainen maar ook coachen tijdens de wedstrijden.

Wij wensen Lars, Aron, Johnathan en Goos heel veel succes op het NK op 8 maart 2014 in Eindhoven!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .