S-judo op 5 juli 2014

Judovereniging Groot Houten organiseert een S-judo-middag op zaterdag 5 juli

Kom jij ook?

 

Judo is voor iedereen! Daarom organiseert Judovereniging Groot Houten op zaterdag 5 juli vanaf 13.00 tot 15.00 uur een open middag voor S-judo. Wat is S-judo? Dit is speciaal judo voor kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar met een fysieke of mentale beperking (bijv. een laag IQ).

Al deze kinderen uit Houten en omstreken zijn van harte welkom op de introductiemiddag op zaterdag 5 juli. De activiteiten vinden plaats in sporthal Den Oord (Lupine-oord 2, Houten). Ouders en/of verzorgers zijn van harte welkom om te blijven kijken.

Onder begeleiding van deskundige trainers en met behulp van extra coaches maken de kinderen op een rustige en plezierige manier kennis met judo. Na een korte introductie krijgt iedereen een echt judopak aan en leren de kinderen een aantal beginselen van het judo. Tussendoor is er een pauze met een versnapering zodat iedereen weer op adem kan komen. We gaan er een hele leuke middag van maken! Heb je er ook zin in? Schrijf je dan snel in.

Sjudo 2014

 

 

 

Kom allemaal naar de introductiemiddag S-judo van Judovereniging Groot Houten. Judo is voor iedereen!

 

Deze activiteit is gratis, maar aanmelden is wel verplicht en kan tot uiterlijk zaterdag 29 juni 2014 via een inschrijfformulier. Je kunt het formulier opvragen, invullen en daarna mailen naar s-judo@judogroothouten.nl

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar s-judo@judogroothouten.nl of bel met trainer Ron van Lamoen (06 533 489 82).

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .