Judoclinic door beroemde judoka’s in de herfstvakantie

Onderstaand stukje komt van de website van de JBN:

 

Topjudoka Elisabeth Willeboordse zet zich na haar topsportcarrière actief in om kansen te creëren voor kinderen in binnen- en buitenland. Zo is Elisabeth ambassadeur van het Jeugdsportfonds en heeft ze onlangs de stichting Judo2Inpsire opgericht. Deze stichting geeft, aan de hand van projecten, kansarme kinderen handvatten om een nieuwe weg in te slaan en deze te blijven bewandelen. GEO goes Dutch is het eerste project van de stichting en richt zich op Braziliaanse judoka’s. Na haar bezoek aan de favela’s (krottenwijken) heeft Elisabeth zichzelf beloofd om een aantal judoka’s voor een trainingsstage naar Nederland te halen. Half oktober zullen zij een week in Nederland verblijven en onder andere trainen onder leiding van Anicka van Emden, Dex Elmont, Marhinde Verkerk en Roy Meyer. En daar kun jij bij zijn!

foto bij judoclinic herfstvakantie 2014

 

Op dinsdag 21 oktober en donderdag 23 oktober vinden de clinics plaats in de bondsdojo van de Judo Bond Nederland in Nieuwegein. De kosten voor deelname bedragen € 15 per persoon. Deze bijdrage komt geheel ten goede aan de stichting Judo2Inspire. De locatie en de inzet van de topjudoka’s wordt kosteloos aan de stichting aangeboden.

 

Voor je bijdrage krijg je anderhalf uur training van een wereldtopper en word je na afloop met hem of haar door een professionele fotograaf op de foto gezet. Deze foto krijgt iedere deelnemer voorzien van handtekening thuisgestuurd.

Wil jij in je herfstvakantie trainen onder leiding van een topjudoka en ben je niet ouder dan 17 jaar? Schrijf je dan hier in voor één van onderstaande clinics:

Anicka van Emden op 21 oktober van 10.00 uur – 12.00 uur
Dex Elmont op 21 oktober van 14.00 uur – 16.00 uur
Marhinde Verkerk op 23 oktober van 10.00 uur – 12.00 uur
Roy Meyer op 23 oktober van 14.00 uur – 16.00 uur

Jeugdsportfonds
Omdat Elisabeth ook ambassadeur is van het Jeugdsportfonds is er per clinic een aantal plaatsen gereserveerd voor kinderen die gebruik maken van het fonds. Dit kun jij bij je aanmelding aangeven.

Kijk op www.judo2inspire.nl voor meer informatie over het project GEO goes Dutch en de stichting Judo2Inspire.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .