Doe jij ook mee aan de eindsprint van de Grote Clubactie?

Zoals je wellicht weet doet Judovereniging Groot Houten dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Wij willen graag een zo hoog mogelijke opbrengst voor de vereniging halen.

Wij doen mee aan de Grote Clubactie, omdat:

… Groot Houten de leukste judovereniging is natuurlijk! De lotenverkoop voor de Grote Clubactie is in volle gang. Dankzij jouw hulp hebben we tot nu toe ruim 800 loten verkocht! Dat is bijna 2.500 euro voor onze Judovereniging. Het zou heel fijn zijn als dat bedrag verhoogd wordt!

***** Eindsprint *****
Nu zetten we de eindsprint in. Iedereen die tussen nu en de einddatum van 16 november nog 5 extra loten online verkoopt maakt kans op één van de zeker tien mooie eindsprint-prijzen! Klik op de link onderaan in de e-mail die je hiervoor gekregen hebt.

Veel succes!

***** Inleveren lotenboekjes *****
Vergeet niet ook je lotenboekje op tijd in te leveren bij je judoleraar. Doe dit uiterlijk zondag 9 november zodat we nog tijd genoeg hebben om de loten in te voeren voor de sluitingsdatum.

Help jij ons het doel van 2014 te bereiken? Verspreid je eigen link via jouw sociale media en e-mail. In een paar minuten heb je de vereniging al geholpen. Succes!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .