Stem nu voor Groot Houten!

sportgala 2015

Op maandag 2 februari 2015 vindt het Sportgala 2014 plaats in het Theater Aan de Slinger. Tijdens deze avond worden de prijzen uitgereikt aan sporters, die in het jaar 2014 een bijzondere prestatie hebben behaald. Dit jaar kunnen ook sportverenigingen in aanmerking komen voor de prijs van Inspirerend Sportinitiatief. Judovereniging Groot Houten is hiervoor genomineerd met onderstaand initiatief:

 Een goed beleid leidt tot succes – Judovereniging Groot Houten
In 2014 is er een door leden gedragen beleidsplan vastgesteld. Hiervoor heeft Judo Groot Houten van de Judobond Nederland het Keurmerk voor goed en veilig beleid ontvangen. Verder heeft de uitvoering van het plan geleid tot een groei van 20 leden, een succesvolle implementatie van S-Judo (judo voor mensen met een beperking) en een recordbedrag via de Grote Clubactie. Al deze initiatieven leiden tot meer binding en cohesie binnen de leden en de vrijwilligers van de club. 

 Wij hebben jouw stem hard nodig om de prijs Inspirerend Sportinitiatief te ontvangen.

 Ga naar de volgende link en stem: http://sportgalahouten.nl/stemmen, klik helemaal onderaan op volg en breng je stem direct uit.

Dit bericht delen wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .