Feestelijk 35-jarig jubileum-judotoernooi van Groot Houten

Op zondag 1 maart werd het jaarlijkse Groot Houten judotoernooi gehouden. Dit jaar vond dit toernooi plaats in sporthal “De Wetering”. Het toernooi stond in het teken van het 35-jarig bestaan van de vereniging.

De opening werd verricht door de grondlegger van de club: Lex van Heumen. Nadat Lex van Heumen had verteld hoe de vereniging 35 jaar geleden is begonnen en hoe we zijn uitgegroeid tot een grote en stabiele vereniging, werd het startsein voor het toernooi gegeven. Lex van Heumen Opent

Er kwamen deze dag zo’n 300 judoka’s op de mat die werden ingedeeld in gewichtsklasse en leeftijdsklasse. Mede dankzij de vele vrijwilligers verliep het toernooi weer soepel en was de sfeer ontspannen en gezellig. De vele ouders genoten van hun kinderen die aan het strijden waren voor een mooie prijs. Speciaal voor dit jubileum waren er namelijk prachtige medailles gemaakt met het 35-jarig judo-embleem van de vereniging.

IMG_8805

De volgende judoka’s van Judovereniging Groot Houten vielen in de prijzen:

1e plaats: Liam van Hattum, Jasper Haarbrink, Daniel Gefferie, Irene Hesling, Carel van Schothorst, Constance Gefferie, Goos Stam, Ruben van Rossem en Jonathan Gefferie.

2e plaats: Simon Gefferie, Alex Leenstra, Joeri Steenman, Joost Theunissen, Tjerk Buwalda, Daniël Leenstra en Aron Varwijk.

3e plaats: Emma Johan Sousa, Kai de Vos, Olivier Steenwelle, Cedric van de Berg, Klaas Conijn, Iliana Solaro, Yoeri van Abeelen en Miles de Vos.

Er staan foto’s van dit toernooi in onze webalbums: http://picasaweb.google.com/groot.houten/

Heb je ook foto’s die leuk zijn om te publiceren? Stuur ze naar website@judogroothouten.nl   Bij grote bestanden is het handig om het te versturen via http://www.wetransfer.com

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .