Naam van de mascotte

Onze eigen Groot Houten-maNaam mascotte2scotte heeft ons jarenlang als ‘Mascotte-zonder-naam’ aanmoedigend toegekeken. Het werd tijd voor een wedstrijd om de Groot Houten-mascotte een naam te geven.

Zodra de wedstrijd gestart was wie de mooiste naam voor onze mascotte kon bedenken, stroomden de leuke, lieve, mooie, stoere en grappige namen binnen. We zijn daar blij mee en willen iedereen die daar aan heeft meegedaan heel hartelijk bedanken. Fijn dat zoveel mensen mee doen.
Het was door die hoeveelheid namen meteen wel heel moeilijk om de beste naam te kiezen. De jury heeft alle namen tegen elkaar afgewogen en na lang nadenken en bespreken is er toch één naam uitgekomen. En daar horen wel vier winnaars bij!

Wil je weten wat die naam is? En wie er een prijs heeft gewonnen met zijn of haar inzending? Dat zullen we je vertellen… op 11 juni bij de Clubkampioenschappen. Dat is HET moment waarop de naam officieel bekendgemaakt wordt en dan wordt ook de prijs uitgereikt aan de naamgevers die gewonnen hebben.
Zorg dat je meedoet met de clubkampioenschappen EN meteen ook komt horen hoe onze mascotte heet en wie de prijswinnaars zijn!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .