Clubkampioenschappen: inschrijven kan ALLEEN vandaag nog

Mocht je je niet hebben aangemeld voor de clubkampioenschappen op 11 juni…dat kan vandaag nog. Maar echt alleen vandaag!

Denk je dat dat alleen voor gevorderde judoka’s is? Of dat je daar nog niet aan toe bent? Of dat je het meteen tegen de grote sterke wedstrijdjudoka’s moet opnemen? Wees gerust: je wordt ingedeeld in een poule van jouw niveau. Dan heb je meteen de kans om kennis te maken met de manier waarop wedstrijden gaan en je judoot alleen maar tegen judoka’s van onze eigen club. Dus dat is helemaal niet eng. En het is geweldig om jezelf clubkampioen te kunnen noemen!

Dus schrijf je snel in: https://groothouten.wordpress.com/activiteiten/inschrijven-wedstrijden/

Mascotte

Wil je eindelijk eens weten wat de naam is? En wie er een prijs heeft gewonnen met zijn of haar inzending?

2016 Naam mascotteDat zullen we je vertellen… op 11 juni bij de Clubkampioenschappen. Dat is het moment waarop de naam officieel bekendgemaakt wordt en dan wordt ook de prijs uitgereikt aan de naamgevers die gewonnen hebben.
Zorg dat je meedoet met de clubkampioenschappen

 

Judoka van het jaar

Irene was een heel jaar lang Judoka van het jaar’. Zij zal de ENORME beke2016 Irener overhandigen aan de nieuwe ‘Judoka van het jaar”.

Wie weet ben jij dat wel…dus dan moet je er wel zijn!  En dit is echt iets unieks, waar onze vereniging heel trots op is.

 

We zien iedereen graag op 11 juni.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .