Eindsprint Grote Clubactie

Wij willen met de Grote Club Actie dit jaar graag een zo hoog mogelijke opbrengst voor de vereniging halen. Van deze opbrengst kunnen we leuke activiteiten organiseren zoals het judo-uitje en kunnen we mooi trainingsmateriaal aanschaffen voor in onze nieuwe dojo.

De lotenverkoop is inmiddels in volle gang. Dankzij jouw hulp hebben we tot nu toe ruim 500 loten verkocht. Dat is al meer dan 1.500 euro voor onze Judovereniging. Maar het zou fijn zijn als dat bedrag verhoogd wordt!

*** EINDSPRINT ***
Iedereen die tussen nu en de sluitingsdatum van 17 november nog 10 extra loten  ONLINE verkoopt krijgt een mooie eindsprint-prijs kado! Gebruik voor de online verkoop je eigen persoonlijke actiepagina. Deze actiepagina kun je kunt delen via e-mail en social media. De link voor je eigen actiepagina heb je ontvangen per e-mail op 9 oktober.

*** Inleveren lotenboekjes ***
Denk er vooral aan om je lotenboekje(s) op tijd in te leveren bij je judoleraar. Doe dit uiterlijk zaterdag 5 november zodat we nog tijd genoeg hebben om de loten in te voeren voor de sluitingsdatum.

Wij vinden het fantastisch dat je ook dit jaar weer de vereniging wilt steunen door mee te doen aan de Grote Clubactie. Heel veel dank voor de sportieve samenwerking en succes met de laatste verkoop!

Namens het bestuur van Judovereniging Groot Houten,
Grote Clubactie Judovereniging Groot Houten
E-⁠mail: groteclubactie@judogroothouten.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .