Grote Clubactie 2017

Beste judoka’s van Judovereniging Groot Houten,

Op zaterdag 16 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Jullie kunnen dan aan familie, vrienden, mensen in de buurt, opa’s, oma’s etc. loten verkopen voor de Grote Clubactie. Een lot kost €3,- en hiervan gaat maar liefst €2,40 naar jullie eigen Judovereniging Groot Houten. De loten worden verkocht per éénmalige machtiging, dus jullie lopen niet met contant geld over straat.

Hoe werkt het?

Tijdens de judoles krijgen jullie een verkoopboekje. Vanaf zaterdag 16 september kunnen jullie de loten verkopen. Tot zaterdag 11 november kun je de boekjes weer bij je judoleraar inleveren. Als je al een boekje vol hebt, geef hem dan alvast aan je judoleraar.

Waar moet je op letten?

  • Lees goed de 1e pagina van het verkoopboekje door, daar staat alles beschreven;

  • Vul je naam, naam van de club en je lesgroep in (lestijd en -dag van judo);

  • Neem een pen mee en laat de mensen duidelijk hun gegevens invullen;

  • Plak een zegel op de deur zodat iedereen weet dat ze al loten hebben gekocht;

  • Geef het bedankbriefje dat in het boekje zit;

  • Het bedrag wordt door een éénmalige machtiging van de rekening van de koper afgeschreven door de Grote Clubactie. Hier komt ook het lotnummer op te staan.

  • Verkoop géén loten voor contant geld.

Wat kun JIJ winnen?

  • Voor de beste 5 lotenverkopers hebben wij een hele mooie prijs!

  • De judogroep die de meeste loten verkoopt wordt getrakteerd op een patatje met een snack en drinken in de kantine van The Dome!

  • Voor iedere 15 loten die je verkoopt krijg je een cadeaubon van Intertoys t.w.v. €5,= (met een maximum van € 35,=). Je verkoopt bijvoorbeeld 45 loten, dan krijg je een cadeaubon van €15,=. Verkoop je 100 loten of meer, dan krijg je een cadeaubon van €35,=.

Waar wordt de opbrengst voor gebruikt?

De Grote Clubactie levert door de inzet van onze leden ieder jaar een aanzienlijk bedrag op voor onze vereniging. Dat geld kunnen we inzetten voor allerlei doelen, bijvoorbeeld trainingsmaterialen of een judo-uitje. Ongetwijfeld hebben jullie zelf ook goede ideeën waar we het geld voor kunnen gebruiken. Mail jouw goede idee daarom naar activiteiten@judogroothouten.nl en wie weet wordt jouw idee gekozen!

We vinden het fantastisch dat jullie ook dit jaar weer de vereniging willen steunen door mee te doen aan de Grote Clubactie.

Heel veel dank voor de sportieve samenwerking en……….succes met de verkoop!

Bestuur Judovereniging Groot Houten

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .