Het Judotoernooi van JV Groot Houten succesvol verlopen

Op zondag 8 april jl. werd het jaarlijkse Groot Houten Judotoernooi in “The Dome” op de Kruisboog gehouden. Het judotoernooi van Groot Houten is inmiddels een begrip in de regio en daarbuiten, veel judoscholen willen daarom ook graag meedoen! Er waren maarliefst 41 verschillende judoscholen uit het hele land aanwezig op ons judotoernooi.
Er kwamen deze dag ruim 450 judoka’s op de mat die werden ingedeeld in leeftijdsklasse -8, -10, -12, -15, -18 jaar, apart weer onderverdeeld in jongens en meisjes en in gewichtsklasse.

Met de vele vrijwilligers waaronder, tafelschrijvers, zaalwachten, EHBO-ers, kassamedewekers en wegers verliep het toernooi weer vlot en goed en was de sfeer ontspannen en gezellig. De wedstrijden werden geleid door bondsscheidsrechters  over 6 matten.

De vele meegekomen ouders genoten van hun kinderen die aan het strijden waren om een mooie prijs. Na elke groep werden de prijzen uitgedeeld door de oprichter van de vereniging Lex van Heumen, die in 1980 JV Groot Houten oprichtte.

Irene Hesling werd in het zonnetje gezet omdat ze eerder (op 7 april) derde was geworden op het NK Judo tot 15 jaar in haar gewichtsklasse.

Met speciale lichteffecten en muziek werden de prijswinnaars opgeroepen.
De volgende judoka’s van Judovereniging Groot Houten vielen in de prijzen:

1e Plaats: Deryan Arslan, Ilja Seleznev en Gijs van Straten
2e Plaats: Elin Heikens, Timo den Ouden, Lieuwe Nijdeken, Pepijn van Oort, Oek de Vries en Meike Lemstra.
3e Plaats: Lourens Hettinga, Sven v/d Bosch, Sep Abrahamsen, Sem Kruijsen, Maarten de Jager, Daan Overbeek, Phil Vermeulen, Rick v/d Berg, Cedric v/d Berg, Daniel Gefferie, Laura Delissen, Jaimee Tang en Fleur de Wijn

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .