Clubkampioenschappen vol winnaars

Dojo

De clubkampioenschappen werden dit keer in de dojo zelf gehouden. We hadden twee kleinere groepen waardoor het een extra gezellige, sportieve en bijzondere dag werd. Veel ouders vonden het wel knus op deze manier.

 

 

 

 

De judoka’s waren allemaal goed aan het judoën en konden laten zien wat ze allemaal geleerd hadden dit seizoen. Vaak waren de toegepaste technieken zo goed dat een overwinning behaald werd. Soms speelde geluk of de ervaring van de tegenstander mee. Ook dat hoort bij judo.

Medailles

 

 

 

 

Er waren aan het eind veel mooie medailles.

 

 

 

Omdat alle judoka’s hard gewerkt hadden en een enthousiaste creatieve ouder prachtige chocolade medailles had gemaakt, (zie ook op https://www.facebook.com/chocodelicioustruffels/)  kreeg iedere judoka een prijs. Veel van deze lekkere medailles haalden de terugweg natuurlijk niet.

 

 

Judoka van het Jaar

Halverwege werd de grote beker voor de Judoka van het Jaar uitgereikt. Vorig jaar was dat Lars van den Burg, dit jaar is dat Irene Hesling. Traditiegetrouw overhandigde de vorige Judoka van het Jaar de beker aan de nieuwe Judoka van het Jaar.

 

Lars kreeg een kleinere beker mee als aandenken.

 

 

 

Vrijwilligers

Zonder de vele vrijwilligers was het organiseren van deze clubkampioenschappen niet gelukt. Dank aan iedereen die daarbij geholpen heeft.

Lijkt het u ook leuk om mee te helpen bij dit soort of andere activiteiten, dan horen we dat graag! U kunt contact opnemen met het bestuur: activiteiten@judogroothouten.nl en voorzitter@judogroothouten.nl. Zeker ook als u een vaste taak zoals secretaris zou willen, horen we heel erg graag van u!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .