Grote Clubactie 2018

Op zaterdag 15 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Jullie kunnen aan familie, vrienden, mensen in de buurt, opa’s, omas etc. loten verkopen voor de Grote Clubactie. Een lot kost €3,- en hiervan gaat  €2,40 naar Judovereniging Groot Houten. De loten worden verkocht per éénmalige machtiging, dus jullie lopen niet met contant geld over straat.

Hoe werkt het?

Tijdens de judoles krijgen jullie een verkoopboekje. Vanaf zaterdag 15 september kunnen jullie de loten verkopen. Tot zaterdag 10 november kun je de boekjes weer bij je judoleraar inleveren. Zodra je al een boekje vol hebt, kun hem alvast aan je judoleraar geven, dat is wel zo handig. Dan kun je ook meteen weer een nieuw boekje meenemen.

Je hebt een brief gekregen bij de les waar alle informatie op staat. Lees die goed door.

Je kunt zelf iets winnen

Misschien heb je in de brief gelezen dat jij iets kunt winnen als je loten verkoopt. Want voor de beste 5 lotenverkopers hebben we een mooie prijs. En als extra: de judogroep die de meeste loten verkoopt wordt getrakteerd op een patatje met snack en drinken in de kantine van The Dome! Maar ook elke 15 door jou verkochte loten levert jou iets op. Dus doe je best…

Waar wordt de opbrengst voor gebruikt?

De Grote Clubactie levert door de inzet van onze leden ieder jaar een aanzienlijk bedrag op voor onze vereniging. Dat geld zetten we in voor allerlei doelen, bijvoorbeeld trainingsmaterialen of een judo-uitje. Heb jij zelf een goed idee waar we het geld voor kunnen gebruiken? Mail jouw goede idee naar activiteiten@judogroothouten.nl en wie weet wordt jouw idee gekozen!

Oproep

Voor de komende jaren zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons helpen met het organiseren van de Grote Clubactie en het invoeren van de loten. Interesse? Graag aanmelden bij activiteiten@judogroothouten.nl.

We vinden het fantastisch dat jullie ook dit jaar weer de vereniging willen steunen door mee te doen aan de Grote Clubactie.

Heel veel dank voor de sportieve samenwerking en……….succes met de verkoop!

Bestuur Judovereniging Groot Houten

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Groot Houten. Bookmark de permalink .